Süper Lige Çıkan Hentbol Takımımız Kırşehirlilerden Destek Bekliyor

İlinin ve bölgesinin Süper Ligde oynayan tek takımı olan Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı Kulüp Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey ve sporcuları Kırşehir’in Hayırsever İş Adamı Muzaffer Marşap ile bir görüşme yaptı. 3 Eylül 2018 tarihinde Ahi Evran Üniversitesi Cami önünde gerçekleşen görüşmede Kulüp Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey, üniversitemizde yapımı devam eden İslami İlimler Fakültesi ile Ahi Evran Üniversitesi Camine maddi destekte bulunan Kırşehirli Hayırsever İş Adamı Muzaffer Marşap’tan ilimizin ve bölgemizin Süper Ligde oynayan tek Hentbol Takımı için maddi ve manevi destek istedi.

Hentbol Takımımızın kendi imkanları ve sporcuların başarıları ile Süper Lige kadar yükseldiğini anlatan Doç. Dr. Mahmut Erbey, Kırşehirli İş Adamı Muzaffer Marşap’tan üniversitemiz ve ilimizin takımına sahip çıkılmasını istedi. Kırşehir’in bölgesinde ve ülkesinde başarılarıyla anılması gerektiğini söyleyen Erbey, Kırşehirlilerden bu başarıya destek beklediklerini belirterek İş Adamı Muzaffer Marşap’tan da Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımına destek olmalarını istedi.

Üniversitemizde yapımı süren İslami İlimler Fakültesi ile Ahi Evran Üniversitesi Camine maddi destekte bulunmaya çalıştığını anlatan Hayırsever İş Adamı Muzaffer Marşap, ilimizin gelişmesine katkı sağlayan ve ilimizin adının bölgemizde ve ülkemizde sportif başarılarla da duyurulmasında önemli katkısı olan Hentbol Takımına da elinden geldiğince destek olacağını söyledi.

Görüşmenin sonunda Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı Kulüp Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey, günün anısına Kırşehirli Hayırsever İş Adamı Muzaffer Marşap’a Hentbol Takımımızın formasını hediye etti.