Mühendislik Mimarlık Fakültesi Yeni Binasına Taşınma İşlemleri Tamamlandı

Başarılarıyla ilerlemeyi hedef edinen ve fiziki anlamda büyüyerek gelişen üniversitemizde Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğrencileri, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde yeni binasında eğitim-öğretim görmeye başlayacak. Taşınma işlemi tamamlanarak eğitim öğretim döneminde hazır hale getirilen Mühendislik Mimarlık Fakültesi yeni binası ve kadrosu ile eğitime hazır. 4 Eylül 2018 tarihinde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, akademisyenler ve idari personel taşınma işlemi tamamlanan Mühendislik Mimarlık Fakültesini gezerek incelemelerde bulundular.

14755 m² toplam alana sahip olan Mühendislik Mimarlık Fakültesini gezen Prof. Dr. Mustafa Kurt ve beraberindeki heyet, fakülte binasının laboratuvar, amfi, ofis, seminer, toplantı salonları ve dersliklerinde incelemeler yaparak fikir alışverişinde bulundular. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kurt, yeni binanın eğitim-öğretim görecek öğrencileri ile akademisyen ve idari personeline hayırlı olmasını diledi. Yeni ve modern binalarda eğitim-öğretim görmenin tüm öğrencilerin hakkı olduğunu dile getiren Kurt, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük de yeni binanın modern ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte bir bina olduğunu söyleyerek üniversitemizi tercih ederek Mühendislik Mimarlık Fakültesinde eğitim-öğretim görmeye başlayacak öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.