Rektör Karakaya Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Eğitimde kaliteyi amaçlayan ve bu yönde çalışmalarını devam ettiren üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, dış paydaşları ile ilişkilerini sürdürüyor. 28 Eylül 2018 tarihinde Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rektör Karakaya, ziyarette Ahi Yeterliliğe Dayalı Eğitim Projesini (AYDEP) değerlendirdi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesinin Ahi Yeterliliğe Dayalı Eğitim Projesini yürüttüğünü ve bu kapsamda üniversitemizde eğitim öğretim gören öğrencilerimizin kaliteli eğitim aldıklarının tescillendiğini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, AYDEP ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesinin ülkemizde bir ilki gerçekleştirdiğini ve diğer fakültelere de örnek olduğunu söyledi. İnsan odaklı bir üniversite olduğumuzu her fırsatta vurgulayan ve projelerin bu alanda hazırlanmasına dikkat ettiklerini kaydeden Rektör Karakaya, eğitimde verdikleri kalite güvencesi ile kainatın en önemli varlığı olan insanın yetiştirilmesinde de gereken özeni gösterdiklerini anlattı. Prof. Dr. Vatan Karakaya, Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan Sakarya Üniversitesinin de kalite çalışmaları yaptığını ve eğitimde kaliteye önem verdiklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Savaşan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Vatan Karakaya günün anısına Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hediye verdi.