Rektör Karakaya Kırşehir Şeker Fabrikası Müdürünü Ziyaret Etti

Göreve geldiği günden bu yana şehir ile bütünleşik bir yapıya özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 2 Ekim 2018 tarihinde Kırşehir Şeker Fabrikası Müdürü Yavuz Erence’yi ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette şehrimizin, üniversitemizin ve bölgemizin genel durumu görüşüldü.

Spora ve sporcuya önem veren Rektör Karakaya aynı zamanda Süper Lig’de mücadele eden Hentbol Takımımız ile ilgili olarak Kırşehir Şeker Fabrikası Müdürü Yavuz Erence’yi bilgilendirdi. Takımımızın başarılarını yakından takip ettiğini dile getiren Erence, takımıza destek vereceğini sözlerine ekledi.

Ahi Evran Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımına verecekleri desteklerden dolayı Yavuz Erence’ye teşekkür eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, takımımızın şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını sözlerine ekledi. Günün anısına takımımızın forma ve flamasını Erence’ye hediye eden Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılacak ikili iş birliklerine hazır olduklarını kaydetti. Gençlerin, eğitimin ve sportif faaliyetlerin her zaman desteklenmesi gerektiğini belirten Erence, hediye ve ziyaretlerinden dolayı Rektör Karakaya’ya teşekkür etti.