Vali İbrahim Akın 2 Bin 664 Yataklı Öğrenci Yurdumuzda İncelemelerde Bulundu

Yap – İşlet – Devret Modeli ile üniversitemize kazandırılan ve Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi içerisinde bulunan 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdunda Kırşehir Valisi İbrahim Akın incelemelerde bulundu. 3 Ekim 2018 tarihinde yurtta incelemelerde bulunan Vali Akın’a Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Faruk Şahin eşlik etti.

Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda barınma ihtiyaçlarını giderdiği 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdu ziyaretinde Vali İbrahim Akın, yemekhane ve kütüphaneyi inceleyerek bilgi aldı.

2 bin 664 yataklı öğrenci yurdumuzu ziyaretinin ardından Vali İbrahim Akın, TOBB tarafından üniversitemiz yerleşkesi içerisine  yapılan 500 kişilik öğrenci yurdumuzun inşaat alanında da incelemelerde bulundu.