Rektör Karakaya Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörleri ile Bir Araya Geldi

Gelişim ve değişim hedefiyle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini başarıdan başarıya yükselten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ikili görüşmelerine ara vermeden devam ediyor. 4-6 Ekim 2018 tarihleri arasında üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Yunus Emre ve Anadolu’da Türk Yazı Dilinin Gelişimi Sempozyumuna katılmak amacıyla üniversitemize gelen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizin akademik çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Rektör Yıldız ve Rektör Taş, düzenlenen sempozyumda konuşmacı olarak yer almaktan mutlu olduklarını söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin alanında uzman ve deneyimli akademik kadrosunun hem başarısı hem de bilimsel çalışmaları ile adından söz ettirdiğini dile getiren Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Rektör Karakaya’yı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Üniversitemizin kalite çalışmaları ve pilot üniversite süreci hakkında da Rektör Karakaya’dan bilgi alan Rektör Yıldız ve Rektör Taş, projelerin bölgeye katkı sağlayacak önemli projeler olduğunu belirterek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin kalite süreçlerinin kendileri için de örnek teşkil ettiğini ifade ettiler.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaretlerin ardından Rektör Karakaya, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’a günün anısına hediye verdi.