Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya iade-i ziyarette bulundu. 1 Kasım 2018 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette her iki üniversitenin genel durumu görüşüldü.

Her iki üniversitenin genel, fiziki, sosyal ve kültürel yapısı hakkında karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Rektör Karakaya, üniversitemizin projeleri, bilimsel ve kültürel çalışmaları ile kalite süreci hakkında Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı bilgilendirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Prof. Dr. Ersan Aslan’a teşekkür etti.