Rektör Karakaya’dan Rektör Tekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversiteler arası iş birliği ve ikili görüşmeleri önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 8 Kasım 2018 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Yusuf Tekin’in Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesine rektör olarak atanması vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Prof. Dr. Vatan Karakaya, iki üniversite arasında yapılabilecek her türlü iş birliğine açık olduklarını söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin hem pilot üniversite projeleri hem de kalite süreçleri ile İç Anadolu’da marka üniversitelerden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini anlatan Rektör Karakaya, üniversitemizin yeni projeler için çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı görüşme sonunda Rektör Karakaya, Prof. Dr. Yusuf Tekin’in Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi için önemli çalışmalar yapacağına inandığını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Tekin ise Rektör Karakaya’ya teşekkür ederek ikili iş birliklerine her zaman hazır olduklarını dile getirdi.