Genel Sekreterimiz Mehmet Zeki Küçük Yerel Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Her geçen gün büyüyen ve ikili ilişkilerini geliştiren üniversitemizde yerel basınla görüşmeler hızla devam ediyor. Üniversitemizde yaşanan gelişmeleri ve değişimleri basın mensupları ile paylaşarak fikir alışverişlerinde bulunmak üzere Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük ve Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Öğr. Gör. Mehmet Özdemir yerel basın temsilcilerini ziyaret etti. Belirli tarihlerde KTV ve Ahi TV, Kırşehir Çınar, Yeni Aşıkpaşa, Kırşehir Arena, Kırşehir Express, Kırşehir Aktüel, Ahi Haber, Kırşehir Hakimiyet, Kırşehir Memleket, Kırşehir Çiğdem Gazetesi ve Anadolu Ajansını ziyaret eden Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük basın temsilcileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretleri sırasında yerel basın ile ilişkilerin üniversiteler için öncelikli önem arz ettiğini anlatan Küçük, bir şehrin gelişmesinde en önemli faktörün üniversiteler olduğunu söyleyerek üniversitelerin tanıtılması için de yerel basına ihtiyaç olduğunu kaydetti. Üniversitemizdeki gelişmeleri yerel basın mensuplarına anlatarak onları bilgilendiren Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, üniversitelerin önemli projeler üreterek bölgelerinin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağladığını söyleyerek yerel basınla iş birliği içinde olmanın şehrimiz için de önemli olduğunu dile getirdi.

Medyanın değerinin ve yaptığı işin öneminin altını çizen Mehmet Zeki Küçük, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin şeffaf, insan odaklı ve hizmet amaçlı yönetim anlayışına dikkat çekerek üniversitemizin kapılarının 7’den 70’e herkese açık olduğunu söyledi.