Rektör Karakaya Engelli Personelimiz ve Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Engelli haklarına dikkat çekerek hepimizin birer engelli adayı olduğuna dair farkındalık yaratmak isteyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde üniversitemizde görev yapan engelli personel ve engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Hem sosyal hayatın hem de iş hayatının içerisinde kendine yer bulmakta zorlanan engelli vatandaşlarımızın önüne yeni engeller koyulmaması gerektiğini özellikle vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, engelli bireylere destek olarak onların hayatına dokunmamız gerektiğini söyledi. Engelli bireylerin herhangi bir ayrımcılığa maruz kalmadan fırsat eşitliğinden yararlanan ve haklarını kullanabilen bireyler olması gerektiğini belirten Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bu konuda her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Rektör Karakaya’nın ve üniversitemizin yanlarında olduğunu hissetmekten mutlu olduğunu belirten engelli personelimiz ve öğrencilerimiz bu konuya hassas yaklaşımından dolayı Rektör Karakaya’ya teşekkür etti.