Çalışmalarına başladığı günden bu yana kalite yolculuğunda emin adımlarla ilerleyen üniversitemiz, bu konudaki tecrübelerini diğer üniversitelerle paylaşmaya devam ediyor. 8 Ocak 2019 tarihinde öncelikle Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret eden Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt’tan detaylı bilgiler aldılar.

5123_2
5123_1

Üniversitemizin kalite sürecine özenle yaklaşarak tüm çalışmaları titizlikle yaptıklarını anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, kalite sürecini yeni projelerle destekleyeceklerini ve bu yolculuğa yeni hedeflerle devam ettiklerini söyledi. Kalite süreci hakkında üniversitemizin önemli bir model olduğunu belirten Bozok Üniversitesi heyeti ile ziyaretin ardından Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya geçildi. Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt başkanlığında Üniversitemiz Kalite Birimi tarafından bir sunum yapılarak heyet süreç ile ilgili bilgilendirildi. Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantı sonunda Bozok Üniversitesi heyetinin soruları cevaplandırıldı.

5123_1