Kırşehir’in ve üniversitemizin gelişimi için şehrin dinamikleri ile her zaman iletişimde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, görüşmelerine ara vermeden devam ediyor. Şehir ve üniversite iş birliklerini görüşmek ve karşılıklı istişarelerde bulunmak üzere  Çiçekdağı Kaymakamı Burak Akeller ile Akçakent Kaymakamı Murat Karaloğlu, Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret etti.

5149_1

Üniversitemizin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirten Çiçekdağı Kaymakamı Burak Akeller ile Akçakent Kaymakamı Murat Karaloğlu, Kırşehir’in bölgesindeki zenginliklerden faydalanması için yürütülen proje çalışmalarını desteklediklerini, yapılacak her türlü çalışmada yer almak istediklerini söylediler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitelerin artık bölgelerinin değerlerini üreterek geliştiren bir sorumluluk da üstlendiğini anlatarak Çiçekdağı Kaymakamı Burak Akeller ile Akçakent Kaymakamı Murat Karaloğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.