Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında bünyesinde bulunan, öğrencilere ücretsiz giysi temini sağlayan ve öğrencilerin aktif bir şekilde faydalandığı Öğrenci Butiğine Kızılay Kırşehir Şubesi tarafından yardım yapıldı. Kızılay Kırşehir Şubesi ile Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı arasında 2018 yılında imzalanan protokol gereği Kızılay Kırşehir Şubesi, 23 Ocak 2019 tarihinde üniversitemizde okuyan ihtiyaç sahibi öğrenciler için gerekli yardım malzemelerini Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Süleyman Çelik 'e teslim etti.

Kızılay Kırşehir Şubesinin Öğrenci Butiğine yapmış olduğu yardımlardan öğrenciler 2019 yılı boyunca faydalanabilecekler. Öğrencilerimiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sayfasını ziyaret ederek butiğimiz hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirler.