Göreve geldiği günden bu yana şehirle bütünleşik bir yapıyı benimseyerek kapılarını 7’den 70’e herkese açan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, görüşmelerine devam ediyor. 24 Ocak 2019 tarihinde İl Genel Meclisi Üyesi ve Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan ile beraberindeki heyet, dernek faaliyetleri ve üniversitemizin genel durumunu görüşmek üzere Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret etti.

5153_1

Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneğinin faaliyetleri ve Kırşehir için yaptıkları çalışmalar hakkında Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı bilgilendiren Dernek Başkanı Servet Avkapan, ilimizde birçok sivil toplum kuruluşu ile iş birliği içinde olduklarını söyleyerek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile de yapılacak her türlü çalışmada yer almaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Kırşehir ve üniversitemiz için ilimizin tüm dinamikleri ile faaliyet içinde olmaya özen gösterdiklerini kaydeden Rektör Karakaya, ziyaretlerinden dolayı Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.