Afganistan’ın Tolo-E Saadat Üniversitesinin Kurucusu Dr. Selahattin Burhani, Üniversite Temsilcisi Hamidullah Rızazade ve Bektaş Tufan, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Gökbel’i ziyaret etti. 14 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen ve Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erman Akıllı’nın da eşlik ettiği ziyarette üniversitemiz ile Tolo-E Saadat Üniversitesi arasında yapılmak istenen iş birliği hakkında ön görüşme yapıldı.

5199_1
Üniversitemiz ile yapılan iş birliklerini önemsediklerini ve karşılıklı bilgi alışverişlerinin faydalı olacaklarına inandıklarını belirten Tolo-E Saadat Üniversitesinin Kurucusu Dr. Selahattin Burhani, üniversitemizin Tıp, Mühendislik – Mimarlık, İslami İlimler ve Ziraat Fakülteleri ile karşılıklı iş birliği protokolleri imzalamak istediklerini dile getirdi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin her daim iş birliklerine açık olduğunu ve bu iş birliklerinin üniversitelerin gelişimlerine katkı sağladığını belirten Prof. Dr. Ahmet Gökbel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tolo-E Saadat Üniversitesinin Kurucusu Dr. Selahattin Burhani ile beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda günün anısına Tolo-E Saadat Üniversitesinin Kurucusu Dr. Selahattin Burhani ve beraberindekiler Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Gökbel’e hediye verdi.

5199_2