Şehrimizdeki liselerle sürekli iletişim halinde olarak aday öğrencilere kapılarını açan üniversitemiz, 13 Şubat 2019 tarihinde Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi öğrencilerini ağırladı. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt’u ziyaret eden Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi öğrencileri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi hakkında Prof. Dr. Mustafa Kurt’tan bilgi aldılar.

5201_1

Üniversitemizin yaptığı çalışmalar, kalite süreçleri ve pilot projelerini öğrencilerle paylaşan Kurt, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinde lider, eğitimde marka ve kalitesi ile model bir üniversite olduğunu söyleyerek öğrencilerin tercihlerinde üniversitemizi ilk sıraya yerleştirmelerinin avantajlı olacağı tavsiyesinde bulundu.

5201_2

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı görüşme sonunda verimli bilgiler aldıklarını belirten Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi öğrencileri, Prof. Dr. Mustafa Kurt’a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ettiler.