Üniversitemiz Tıp Fakültesi Ahi Hekimler Gelişim ve Düşünce Topluluğu tarafından “Sosyal Bilimler Batı Bilimleri Midir?” isimli konferans düzenlendi. 11 Mart 2019 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kudret Bülbül konuşmacı olarak katıldı.

5241_1

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Dekan Bülbül, sosyal bilimlerin batı merkezli gelişim göstermesinden dolayı sorgulanması gerektiğini ifade etti.

Prof. Dr. Kudret Bülbül’ün ardından bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, bu tür etkinlikleri üniversite olarak çok önemsediklerini anlatarak misafirimize katılımlarından dolayı teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Gökbel, günün anısına Prof. Dr. Kudret Bülbül’e hediye verdi.

5241_55241_35241_25241_4