Üniversitemiz Öğrenci Konseyi tarafından, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığımızın desteğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Geleneksel Spor Şenlikleri”;  19 Mart 2019 tarihinde Merkez Yerleşkemizdeki Kapalı Halı Sahada yapılan futbol maçlarıyla başladı.

5259_2

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği “Geleneksel Spor Şenlikleri” bu yıl “Sağlıklı Bireyler, Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Gelecek!” sloganıyla düzenleniyor. Sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla düzenlediğimiz spor şenliklerimizde ilk olarak 29 Mart 2019 tarihine kadar futbol grubu müsabakaları yapılacak. Mayıs ayının ilk haftasına kadar sürecek olan şenliklerde; futbolun yanı sıra voleybol, masa tenisi ve satranç müsabakaları da sporseverler tarafından ilgiyle takip edilebilecek.

5259_1