Üniversitemizde, yaşlılarla gençleri bir araya getiren “Gençlikten Ömür Saklamak Hepimizin Elinde” temalı bir yürüyüş gerçekleştirildi.  “Yaşlılara Saygı Haftası Etkinlikleri” kapsamında, 20 Mart 2019 tarihinde Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından ortaklaşa organize edilen yürüyüşe; Kırşehir Huzurevi sakinlerinin yanı sıra Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

5264_1

Ahi Evran Üniversitesi Camisi önünde saat 13:30’da başlayan sağlıklı yaşam yürüyüşü, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu önünde sona erdi. Yürüyüş sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtılırken, Genel Sekreterimiz Mehmet Zeki Küçük ve Sağlık Müdürlüğü yetkilileri huzurevinden gelen misafirlerimizin ‘Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutlayarak kendilerine karanfil hediye etti.
5264_25264_45264_3