Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Kütüphane Haftası dolayısıyla yıl içinde kütüphanemizde en çok kitap okuyan öğrencilerle bir araya geldi. 26 Mart 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Dilber Sarıkaya ile personeli eşlik etti.

5270_1

Kütüphanelerden yararlanma ve kitap okuma alışkanlığının artırılması ile milli değerlerin öğrenilmesi anlamında kütüphanelerin oldukça önemli olduğunu anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bilgiye ulaşmak için çabalamak gerektiğini söyleyerek en çok kitap okuyan öğrencilerimizi tebrik etti.

Görüşmenin sonunda Rektör Karakaya tarafından kütüphanemizden faydalanarak en çok kitap okuyan Tarih Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Hanifi Kaya, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Ramazan Gezici ve Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Beyza Nur Akgüç’e plaket ve hediye verildi.  

5270_2