Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) Başkanı Doç. Dr. Abdülkerim Yörükoğlu ve beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 26 Mart 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

5271_1

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin projelerini yakından takip ettiğini ve bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmaların bölgenin ihtiyacına göre değerlendirilmesinin önemli olduğunu belirten BOREN Başkanı Doç. Dr. Abdülkerim Yörükoğlu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, BOREN Başkanı Doç. Dr. Abdülkerim Yörükoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.