Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından bir sergi düzenlendi. Sanat ve Yaratıcılık Dersi kapsamında organize edilen ve 2 Nisan 2019 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Sergi ve Fuaye alanında gerçekleştirilen sergiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

5280_1

Serginin açılışını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve beraberindekiler sergiyi gezerek akademisyenler ve öğrencilerden sergi hakkında bilgi aldı. Öğrencilerimizin böyle güzel etkinliklere imza atmalarının önemli olduğunu belirten Gökbel, kalite belgesini tescillemiş üniversitemizde öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim verildiğini anlattı. Öğrencilere çalışmalarında başarılar dileyen Prof. Dr. Ahmet Gökbel, üniversitemizde böyle güzel etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin hazırladığı sergi 2 ve 3 Nisan tarihlerinde açık kalacak.
5280_45280_55280_35280_2