Kırşehir Şeker Fabrikası Müdürü Yavuz Erence ve beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 3 Nisan 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Kırşehir’in kalkınması için yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyen Şeker Fabrikası Müdürü Yavuz Erence, Kırşehir’in kalkınması için üniversitemiz ile her türlü iş birliğine açık olduklarını söyledi. Üniversitemizin fiziki durumu hakkında da Rektör Karakaya’dan bilgi alan Erence, üniversitemize kazandırılan binalar ile Merkez Yerleşkemizin giderek güzelleştiğini söyledi.

5282_3

Üniversitemizin genel ve fiziki durumu hakkında Şeker Fabrikası Müdürü Yavuz Erence’yi bilgilendiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilerleyen yıllarda üniversitemizin daha da büyüyerek Kırşehir’in ve bölgenin göz bebeği olacağını söyledi. Üniversite yönetimi olarak kendilerinin de ilimiz ve üniversitemiz için tüm iş birliklerini desteklediklerini söyleyen Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir Şeker Fabrikası Müdürü Yavuz Erence ve beraberindekilere teşekkür etti.
5282_15282_2