İlimizin bürokratları, sivil toplum kuruluşları ve önde gelen kişileri ile sürekli iletişim halinde olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir’e Belediye Başkanı olarak seçilen Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 9 Nisan 2019 tarihinde belediye başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya’ya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt da eşlik etti.
 5293_1

Belediye ile üniversitenin her zaman iş birliği içinde çalışmasının ilin kalkınmasında önemli olduğunu anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya aynı iş birliğinin devam etmesi temennisinde bulunarak Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Rektör Karakaya ve ekibine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektör Karakaya günün anısına Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na hediye verdi.

5293_2