TÜBİTAK Bilim Söyleşileri konulu konferans için Malatya’da bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Malatya ziyaretleri kapsamında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti. 15 Nisan 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

5305_1

İnönü Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak kendilerinin de ilinin ve bölgesinin kalkınmasına katkı sağlayan projeler ürettiklerini ve bu projeleri de hayata geçirmeye başladıklarını anlattı. Üniversiteler arasında ikili iş birliklerinin de kendileri için önemli olduğunu belirten Rektör Karakaya, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektör Karakaya günün anısına Rektör Kızılay’a hediye verdi.
5305_35305_2