Bilime katkı sağlamak amacıyla üniversitemiz tarafından düzenlenen Uluslararası Ahi Evran Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezindeki çeşitli salonlarda yapıldı. Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’nin eşi Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Ahu Pakdemirli, 12 Nisan 2019 tarihinde Uluslararası Ahi Evran Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresinde sözlü bildirisini sunmak üzere üniversitemize geldi.

5311_1

Sunum öncesi Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt ile kısa bir görüşme yapan Öğr. Gör. Dr. Ahu Pakdemirli, üniversitemizin genel ve fiziki durumu hakkında Prof. Dr. Mustafa Kurt’tan bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Süleyman Türkmani Salonunda Başkanlığını Güneş Dinç Akbulut ile Erdal Ünlü’nün yaptığı oturumda Öğr. Gör. Dr. Ahu Pakdemirli “Hastane Öncesinde Travmalı Gebe Hastanın Yönetimi” konulu sözlü bildirisini sundu.

5311_2