Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuza Ankara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan emekli Öğr. Gör. Haydar Altınkaynak’ın desteğiyle Ortopedik Protez ve Ortez Programının kullanacağı bir laboratuvar oluşturuldu. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzda 2018-2019 eğitim öğretim dönemi içinde ders veren Öğr. Gör. Haydar Altınkaynak’ın katkılarıyla oluşturulan laboratuvarın açılışı 13 Mayıs 2019 tarihinde yapıldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzda Öğr. Gör. Haydar Altınkaynak’ın da katıldığı laboratuvarın açılış töreninde Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Tanış bir açılış konuşması yaptı. Tanış konuşmasında, Öğr. Gör. Haydar Altınkaynak’ın 2018-2019 eğitim öğretim döneminde öğrencilere ders verdiğini ve bir eğitim gönüllüsü olduğunu söyleyerek Altınkaynak’a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuza verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ortopedik Protez ve Ortez Programına ait laboratuvarın açılışının ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Tanış, emekli Öğr. Gör. Haydar Altınkaynak’a teşekkür plaketi verdi.