Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya, 28 Mayıs 2019 tarihinde Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ekicioğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesindeki çalışmaları yakından takip ettiğini anlatarak üniversitenin hızla gelişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Başkan Ekicioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ahi Evran Üniversitesini birlik ve beraberlik içinde en iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi. Şehirlerin gelişiminde üniversitelerin öneminden bahseden Rektör Karakaya, yerel yönetimlerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.