Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya, 30-31 Mayıs 2019 tarihlerinde Tıp Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Yabancı Diller Yüksekokulu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Kaman Meslek Yüksekokulu, Mucur Meslek Yüksekokulu, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu, Genel Sekreterlik, TÖMER, Sürekli Eğitim Merkezi, Merkezi Araştırma Laboratuvarı, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü, Türk Dili Bölümü, Enformatik Bölümü ile Dış İlişkiler Ofisi yöneticileri ve personeli hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.