Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya, 31 Mayıs 2019 tarihinde Kırşehir Valisi İbrahim Akın hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Akın, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin bölgesel kalkınmada çok önemli bir rol oynadığını anlatarak üniversitenin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti. Tarım ve Jeotermal alanda pilot seçilen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin uygulamaya başladığı projeler ile bölgeye önemli katkılar sunacağını anlatan Vali Akın, Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya ikinci döneminde başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Valisi İbrahim Akın’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin çalışmaları yakından takip eden ve her türlü desteği veren Vali Akın’a teşekkür etti. Kırşehir’in ve üniversitenin gelişmesi ve daha ilerilere yükselebilmesi için her türlü çalışmayı istişareler ile yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Rektör Karakaya, ikinci döneminde de çok önemli projeleri hayata geçireceklerini vurguladı.