Bilimsel gelişmeye önem veren, kaliteli birey yetiştirmeyi hedef edinen, bilgi, teknoloji ve hizmet üreten üniversitemizin bölümlerine öğrenci alımları, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı. Bölgesinde ve ülkemizde adından sıkça söz ettiren üniversitemiz, 2019-2020 eğitim öğretim dönemine öğrenci alımı yapılacak yeni bölümlerle girmeye hazırlanıyor.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümüne Öğrenci Alımı Kabul Edildi

YÖK’ün Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümüne 40 öğrenci alımını onaylamasının ardından üniversitemiz, kaliteli eğitimi ile ülkemizin ihtiyacı olan çevre mühendislerini yetiştirmeye başlayacak.

YÖK’ün 2019-2020 Eğitim öğretim döneminde Kaman Meslek Yüksekokulu Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programına 20, Mucur Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programına 40, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programına 30 ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi Programına da 30 öğrenci alımını onaylaması ile birlikte üniversitemiz, geleceğimizin teminatı olan gençleri en iyi şekilde yetiştirmeye devam edecek.

Üniversitemiz Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya, onaylanan öğrenci alımları ile ilgili bir açıklama yaparak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin kabul edilen öğrenci alımları ile daha da büyüyeceğini ve bölgesinin parlayan yıldızı olacağını söyledi. Çalışmalarına aynı hızla devam edeceklerini de anlatan Rektör Karakaya, kaliteli eğitimi ile öğrencileri geleceğe hazırlayacaklarını kaydetti. Tüm çabaların günden güne büyüyen ve gelişen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi için olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrenci alımlarının Kırşehir’e ve üniversitemize hayırlı olmasını diledi.