Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. 13 Haziran 2019 tarihinde Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay ve beraberindekiler Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimiz için çok önemli olduğunu belirten Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, üniversitemiz ile ikili ilişkilerinin her zaman devam edeceğini söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya görevinde başarılar dileyen Arazay, ilimiz ve üniversitemizin gelişimi için çok güzel işlere imza atılacağına inandığını kaydetti.

Yeni dönemde de aynı hızla çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Üniveristemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay ve beraberindekilere teşekkür etti.