Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 28 Mayıs 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Necati Çolak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimiz için önemli bir değer olduğunu söyleyen Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getirdi. Üniversitemiz ile ikili ilişkilerinin artarak devam etmesini temenni eden Başkan Çolak, Rektör Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak’a teşekkür etti.