Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 31 Mayıs 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Rektör Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin geçtiğimiz 4 yıl içinde çok sayıda başarılı çalışmaya imza attığını söyleyen Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, üniversitemizin ilimiz için çok önemli olduğunu vurguladı. Önümüzdeki 4 yıl boyunca da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çok güzel işler çıkaracağına inandığını anlatan Başkan Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’a teşekkür etti.