Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 19 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Rektör Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Kırşehir’in kalkınmasında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından hazırlanan ve uygulanan projelerin katkısının olduğunu belirten Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Üniveristemiz ile Çiçekdağı Belediyesi arasındaki iş birliklerinin artarak devam etmesini temenni eden Başkan Hakanoğlu, Üniveristemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ile berabeindekilere teşekkür etti.