Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Genel Sekreteri Bekir Varol, Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 20 Haziran 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol, Rektör Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinin kalkınmasına destek olan başarılı projeler ürettiğini söyleyen AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol, Ahiler Kalkınma Ajansı olarak da kendilerinin bölgeye katkısı olan projelere destek verdiklerini dile getirdi. Üniversitemiz ile de iş birliği içinde olduklarını anlatan Varol, ilerleyen dönemlerde ilişkilerinin artarak devam edeceğini kaydetti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol ve beraberindekilere teşekkür etti.