Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, üniversitemiz rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 27 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Erkan Rektör Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çok sayıda başarılı proje üreten ve ürettiğini de hayata geçiren bir üniversite olduğunu söyleyen Erkan, üniversitemizin bölgesinde parlayan bir yıldız olduğunu dile getirdi. Üniversitemizin pilot üniversite projeleri ile çok sayıda yerli ve yabancı yatırımcıyı Kırşehir’e getirdiğini anlatan Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, bu başarının Rektör Karakaya sayesinde olduğunu vurgulayarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Üniversitemiz ve ilimiz için her zaman çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’a teşekkür etti.