Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 28 Haziran 2019 tarihinde Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut ile Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, Rektör Karakaya’yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimizin kalkınmasında önemli çalışmalar yaptığını belirten Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut ile Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, ilimizin gelişmesi ve kalkınması için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini dile getirdiler. Üniversitemiz ile iş birliklerini güçlendirmek istediklerini söyleyen Belediye Başkanları, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut ile Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan’a teşekkür etti.