Kalite süreçlerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren ve pilot üniversite projelerini hayata geçirmeye başlayan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla diğer üniversitelere örnek olmaya devam ediyor. Kalite süreçlerimiz ile pilot üniversite projelerimiz hakkında bilgi almak üzere Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ve beraberindekiler Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt’u ziyaret etti. 8 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette kalite süreçlerimiz ile pilot üniversite projelerimiz değerlendirildi.

Üniversitemizin kalite çalışmaları ile pilot üniversite projelerini değerlendiren KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin diğer üniversitelere örnek teşkil ettiğini belirterek üniversitemizin çok güzel işlere imza attığını kaydetti. Kalite süreçlerimiz hakkında Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt’tan bilgi alan Rektör Sade, Rektör Vekili Kurt ile pilot üniversite projelerimizi değerlendirdi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt kalite süreçlerini başarılı şekilde geçtiklerini anlatarak şimdiki hedeflerinin mükemmellik ödülü olduğunu söyledi. Pilot üniversite projelerinden de birçoğunu hayata geçirmeye başladıklarını dile getiren Rektör Vekili Kurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ve beraberindekilere teşekkür etti.