Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Mehmet Turgut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 8 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’a görevinde başarılar diledi.

Bir ilin gelişiminde üniversitelerin çok önemli bir rolü olduğunu kaydeden Prof. Dr. Vatan Karakaya, Adıyaman Üniversitesinin Prof. Dr. Mehmet Turgut ile yeni bir yön, kimlik ve yenilik kazanacağını söyledi. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’un bilgi ve birikimi ile Adıyaman’da çok güzel işler yapılacağına inandığını belirten Rektör Karakaya, Rektör Turgut’a görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde takdire şayan çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmaları da yakından takip ettiğini anlatan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.