Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel ile Sayıştay Başsavcısı Mürsel Ali Kaplan üniversitemiz rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 9 Temmuz 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel ile Sayıştay Başsavcısı Mürsel Ali Kaplan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin geçtiğimiz 4 yıl içerisinde göstermiş olduğu etkin çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel, üniversitemizin kalite çalışmaları, pilot üniversite projeleri ile akademik faaliyetlerinde gösterdiği başarılardan dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı tebrik etti. Üniversitemizin geçtiğimiz 4 yılda gösterdiği başarının daha fazlasını Rektör Karakaya sayesinde yeni dönemde de göstereceğine inandığını söyleyen Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana ilimiz ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi için çalıştıklarını, kalite süreçlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirip Kırşehir’de eğitimin kalitesini yükselttiklerini söyleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, pilot üniversite projeleri ile de ilimizin kalkınmasına katkı sağlayan bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Kaliteli eğitimi,  genç ve dinamik akademik yapısı ile ülkemizin geleceğine yeni nesiller yetiştirmeyi hedef edindiklerini anlatan Rektör Karakaya, bundan sonraki 4 yıl içinde de Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini geldiği konumdan daha ileriye taşıyacaklarını kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel ile Sayıştay Başsavcısı Mürsel Ali Kaplan’a teşekkür etti.