Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 16 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette Rektör Bağlı, Rektör Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin günden güne gelişerek büyüdüğünü söyleyen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitemizdeki başarılı çalışmaları ve gelişmeleri yakından takip ettiğini dile getirdi. Geçtiğimiz 4 yıl içerisinde Kırşehir’de üniversitemiz sayesinde büyük değişiklikler olduğunu ifade eden Rektör Bağlı, yeni dönemde daha güzel işler çıkacağına inandığını kaydetti.

Göreve geldiği günden bu yana tüm çabalarının Kırşehir ve üniversitemiz için olduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve beraberindekilere teşekkür etti.