Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)  sonuçlarını açıklamasının ardından üniversitemiz, Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezinde tanıtım standı açtı. 19 Temmuz 2019 tarihinde Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezinde açılan stantta Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Personeli ile öğrencilerimiz üniversite adayları ve ailelerini Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi hakkında bilgilendirdi.

Tercih döneminde üniversite adayları ve ailelerine üniversitemizin bölümleri, öğrenci değişim programları, yurt imkanları, ulaşım olanakları, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan personelimiz, adaylara ve ailelere tanıtım broşürü ve çeşitli materyaller verdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin günden güne gelişmekte olduğunu, başarılı çok sayıda projeye imza attığını ve kaliteli eğitim anlayışı ile yoluna devam ettiğini aday öğrenciler ile ailelerine anlatan personelimiz, üniversitemizin tüm imkanlarının öğrencilerimizin hizmetinde olduğunu kaydettiler.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin açmış olduğu tanıtım standından faydalandıklarını belirten aday öğrenciler ve aileleri, tercih listelerinde üniversitemizi ilk sıraya koyacaklarını ifade ettiler.

Öğrenci odaklı bir üniversite olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin tanıtım standı tercih dönemi boyunca Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Cacabey Meydanında aday öğrencilerimiz ile ailelerinin hizmetinde olacak.