Eket Fuarcılık tarafından Ankara Altınpark ANKA Fuar Alanında düzenlenen Üniversite Tercih Günleri Fuarında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi de tanıtım standıyla yer aldı. 23-24 Temmuz 2019 tarihlerinde iki gün süren tercih günlerinde Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Personeli, Ankaralı aday öğrencilere Kırşehir ve üniversitemizi tanıttı. 100’ün üzerinde üniversitenin katıldığı fuarda üniversitemiz standına aday öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Üniversitemizin köklü geçmişi, kaliteli eğitim anlayışı, genç, dinamik ve güçlü akademik yapısı ile ilgili öğrencilere bilgiler veren personelimiz, üniversitemizde çok sayıda gözde bölüm bulunduğunu anlatarak geleceklerine Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde yön vermeleri gerektiğini dile getirdi. Standımızı ziyaret eden aday öğrencilere tanıtım broşürü ve çeşitli materyaller veren Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Personeli, üniversitemizin anlaşmalı olduğu değişim programları ile de öğrencilerimizin yurt dışında eğitim görme olanaklarına sahip olduklarını söylediler.   

Standımıza yoğun ilgi gösteren aday öğrenciler, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin tercihlerinde ilk sıralarda yer alacağını söyleyerek üniversitemiz standını Ankara’da görmekten mutlu olduklarını ifade ettiler.