Ankara Milletvekili Hacı Turan, Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı 29 Temmuz 2019 tarihinde makamında ziyaret etti. Ziyarette Ankara Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin hızla geliştiğini ve bu gelişimi yakından takip ettiğini söyledi. Turan, Rektör Karakaya’ya görevinde başarılar diledi.

Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ülkemizde lider üniversite olabilmesi için bürokrasiden siyasete, akademiden sivil toplum örgütlerine herkese çok önemli görevler düştüğünü belirtti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin kapılarının herkese açık olduğunu dile getiren Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Turan’a teşekkür etti.