Göreve geldiği günden bu yana üniversite-şehir buluşmalarını sağlayan ve her ortamda üniversite-şehir işbirliğini önemsediğini dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 30 Temmuz 2019 tarihinde Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı görüşmede şehrimizin, üniversitemizin ve bölgemizin genel durumu hakkında istişarelerde bulunuldu. Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin hızla geliştiğini ve genişlediğini belirterek, üniversite olarak alanında lider olma anlamında önemli çalışmalar yürüttüklerini ve yürütmeye devam edeceklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin çalışmalarını büyük bir memnuniyetle yakından takip ettiğini anlatarak, üniversite-şehir işbirliğini önemsediğini ve her türlü desteğe hazır olduğunu vurguladı. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektör Karakaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.