Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü görevine atadığı günden bu yana kurumlarla işbirliğini önemseyen ve her fırsatta üniversitenin kapılarının herkese açık olduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Üniversitemiz ve Kırşehir Belediyesi’nin girişimleriyle üniversiteye gelen yolun Karayolları tarafından yapımına başlandığını söyledi.

Yolun kısa sürede tamamlanacağı bilgisini veren Rektör Karakaya, üniversite içerisinde peyzaj çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirtti. Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesinin peyzaj çalışmaları ile tamamlanmayan alanlarının da Kırşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde yapıldığını anlatan Rektör Karakaya, Kırşehir Belediyesi’ne, Karayollarına ve üniversitenin gelişimine destek sağlayan tüm kurumlara teşekkür etti.