Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli,  AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan ile Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi Üniversitemiz Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya, 7 Ağustos 2019 tarihinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Mustafa Kendirli, Rektör Karakaya’ya yeni döneminde başarılar dileyerek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin Kırşehir için çok önemli olduğunu ve üniversitede yapılan çalışmaları desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin fiziksel anlamda gelişim sürecini tamamladığını, uluslararasılaşma yolunda da emin adımlarla ilerlediğini vurguladı. Rektör Karakaya, pilot projelerin tek tek hayata geçtiğini ve projeler sayesinde bölgede yeni istihdam alanları oluşturduklarını belirterek yeni projelerinde hazırlandığı müjdesini verdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya konuşmasını, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sonlandırdı.