Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Genç Girişimciler Kurulu İç Anadolu Bölge Başkanlığına seçilen Ali Doşdemir ve heyeti Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 7 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin her türlü projeye destek vermeye her zaman hazır olduğunu anlatarak, girişimcilik konusunda üniversitemizde de önemli çalışmalar yapıldığını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin projesi olan herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Genç Girişimciler Kurulu İç Anadolu Bölge Başkanı Ali Doşdemir, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektör Karakaya’ya başarılar diledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin çok önemli çalışmalar yaptığına dikkat çeken Başkan Doşdemir, üniversite ile yapılacak çalışmaların kendileri için oldukça önemli olduğunu belirtti. Üniversite ile işbirliği yapmanın kendilerini çok mutlu edeceğini belirten Doşdemir, desteklerinden dolayı Rektör Karakaya’ya teşekkür etti.