Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın büyük çabaları ve Kırşehir Belediyesi ortaklığında üniversitemize gelen yolun yapım çalışmaları Karayolları tarafından devam ediyor. Üniversitemiz parsel sınırında yapımına başlanan çevre yolu çalışmaları hakkında bir dizi görüşme yapmak üzere Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Baylar, Kayseri Karayolları 6. Bölge Başmühendisi Ali Şahin, Kırşehir Karayolları 61. Şube Şefi Erkan Kılıç, Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret etti. 29 Ağustos 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük ile Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Hakan Seyfi de katıldı.

Ziyarette Karayolları Genel Müdürlüğü yetkilileri yapımı devam eden çevre yolu, üniversitemizin yeni giriş kapısı ve üniversitemiz camisinin entegrasyonu hakkında Rektör Karakaya’ya bilgiler verdi.  

Üniversitemize ulaşımın daha kolay ve sağlıklı sağlanması amacıyla Kırşehir Belediyesi ile iş birliği içinde çalıştıklarını ve ilerleyen süre içinde çevre yolun yapımının tamamlanarak üniversitemize de kazandırılmasını amaç edindiklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, şehrin gelişimine yön veren üniversitelerin ulaşımda hiçbir sorun yaşamamaları gerektiğini söyledi. Karayolları tarafından yapımı devam eden çevre yolu ile birlikte üniversitemizin yeni giriş kapısı ve üniversite camisinin birleştirilmesine katkı sağlayacağını anlatan Rektör Karakaya, şehrin tüm kurumları ile iş birliği içinde çalışmaktan mutlu olduklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Baylar, Kayseri Karayolları 6. Bölge Başmühendisi Ali Şahin, Kırşehir Karayolları 61. Şube Şefi Erkan Kılıç’a teşekkür etti.